Kontaktni podatki

Teleray d.o.o.

Podjetje Teleray d.o.o. je bilo ustanovljeno v letu 1990 in je postalo distributer družbe Nokia Corporation za Slovenijo že od same ustanovitve. Naše poslanstvo so mobilne komunikacije in svojim strankam po Sloveniji dostavljamo izdelke priznane blagovne znamke Nokia. Začetki segajo v obdobje pred prihodom mobilne telefonije v Slovenijo. Podjetje Teleray d.o.o. je bilo prvo na področju Slovenije in takratne Jugoslavije, ki je ponudilo radijski osebni klic Radio Paging s svojo lastno opremo na radijskih oddajnikih RTV Slovenije in ponudbo Nokia paging naprav končnim uporabnikom.

Sledilo je novo obdobje s prihodom NMT omrežja in prvimi Nokia mobilnimi napravami, ki so omogočale mobilno govorno komunikacijo Nokia NMT 450 in NMT550. Razvoj na področju mobilne telefonije v Sloveniji je bliskovito sledil svetovnemu razvoju in prihodu GSM omrežja. Nokia se je uveljavila, kot vodilni proizvajalec GSM mobilnih telefonov in ponudilo svoje izdelke tudi slovenskemu trgu. Razvoj se je nadaljeval s prihodom podatkovnega prenosa EDGE, 3G ali UMTS omrežja in aparatov, podpore za video klic, 4G omrežja, obdobja Windows Phone aparatov in prodaje izdelave mobilnih aparatov podjetju Microsoft. V letu 2017 se na trg ponovno vračajo aparati pod blagovno znamko NOKIA in to aparati na tipke kot pametni aparati s čistim Android operacijskim sistemom. Novi aparati Nokia3, Nokia 5 in Nokia 6 bodo kmalu na voljo.

Kako do nas

Teleray d.o.o.

Trg republike3
1000 Ljubljana
E-pošta: prodaja@teleray.si

Davčna številka: SI 91319781
Matična številka: 5367816

Teleray Servis d.o.o.

Teleray Servis d.o.o. je bil ustanovljen konec leta 2006 in opravlja servisne storitve za mobilne aparate blagovnih znamk Nokia in Microsoft v Sloveniji. Gre za največji tovrsten servis v Sloveniji.

Ena izmed raziskav Nokie je pokazala, da so ljudje tako navezani na svoje mobilnike, da bi bili bolj zaskrbljeni, če bi ostali brez mobilnika, kot če bi ostali brez denarnice, kreditne kartice ali celo poročnega prstana. Prav zaradi tega se pri Teleray Servis d.o.o. zavedamo, da je visoka strokovna usposobljenost naših kadrov zagotovilo za kvaliteten in učinkovit servis.

Novi servis je zasnovan po najnovejših zahtevah in standardih, ki jih predpisuje družba Nokia. Celotno servisno območje je popolnoma ESD (Electro-Static Discharge) zaščiteno, vanj se lahko vstopi le z ustrezno ESD osebno opremo. Veliko pozornosti smo v novem servisu namenili ekologiji in ločevanju odpadkov, saj se v podjetju zavedamo pomena varovanja okolja in imamo zato vzpostavljene zelo stroge ekološke standarde.

Obiščite nas na Riharjevi ulici 26, nasproti bencinskega servisa.
Smo takoj za poštno poslovalnico, na desni strani.


Kako do nas

Naslov:

Teleray Servis d.o.o.

Riharjeva ulica 26
1000 Ljubljana
Tel.: 01/476 08 02
Mob.: 041/368 000
Mob.: 040/368 000
Fax.: 01/476 08 81

Delovni čas: ob delavnikih od 8.00 - 16.00h.

Davčna številka: SI 34793321
Matična številka: 2253330

Lahko nam pošljite elektronsko sporočilo na: servis@telerayservis.si

VAS ZANIMA VEČ ALI POTREBUJETE DODATNE INFORMACIJE?
Pišite nam:
© 2014, Teleray d.o.o., Vse pravice pridržane
Pogoji uporabe / Avtorji
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?