Kontaktni podatki

Teleray d.o.o.

Podjetje Teleray d.o.o. je bilo ustanovljeno v letu 1990 in je postalo distributer družbe Nokia Corporation za Slovenijo že od same ustanovitve. Naše poslanstvo so mobilne komunikacije in svojim strankam po Sloveniji dostavljamo izdelke priznane blagovne znamke Nokia. Začetki segajo v obdobje pred prihodom mobilne telefonije v Slovenijo. Podjetje Teleray d.o.o. je bilo prvo na področju Slovenije in takratne Jugoslavije, ki je ponudilo radijski osebni klic Radio Paging s svojo lastno opremo na radijskih oddajnikih RTV Slovenije in ponudbo Nokia paging naprav končnim uporabnikom.

Sledilo je novo obdobje s prihodom NMT omrežja in prvimi Nokia mobilnimi napravami, ki so omogočale mobilno govorno komunikacijo Nokia NMT 450 in NMT550. Razvoj na področju mobilne telefonije v Sloveniji je bliskovito sledil svetovnemu razvoju in prihodu GSM omrežja. Nokia se je uveljavila, kot vodilni proizvajalec GSM mobilnih telefonov in ponudilo svoje izdelke tudi slovenskemu trgu. Razvoj se je nadaljeval s prihodom podatkovnega prenosa EDGE, 3G ali UMTS omrežja in aparatov, podpore za video klic, 4G omrežja, obdobja Windows Phone aparatov in prodaje izdelave mobilnih aparatov podjetju Microsoft. V letu 2017 se na trg ponovno vračajo aparati pod blagovno znamko NOKIA in to aparati na tipke kot pametni aparati s čistim Android operacijskim sistemom. Novi aparati Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 in Nokia 8 so že na voljo.

V juliju 2017 smo postali del podjetja TCCM s.r.o. iz Prage in nadaljujemo poslanstvo zastopanja mobilnih aparatov Nokia. Dodali smo še novo blagovno znamko telefonov s povečano odpornostjo Cat, ki jo zastopamo na področju Slovenije.

Podjetje Teleray d.o.o. se je preselilo na nov naslov Trg republke  3, 1000 Ljubljana in ne nudimo več maloprodaje mobilnih aparatov ali dodatne opreme. Celotno maloprodajo smo zaupali partnerju podjetju Emonagaram d.o.o.Teleray d.o.o.

Trg republike3
1000 Ljubljana
E-pošta: prodaja@teleray.si

Davčna številka: SI 91319781
Matična številka: 5367816
Spoštovani poslovni partner!

Obveščamo vas, da s 1.1.2018 vse pravne obveznosti podjetja Teleray Servis d.o.o. prevzema Emonagram d.o.o. Podjetje Teleray Servis pod tem imenom ne bo več poslovalo. Vaše pošiljke morajo biti naslovljene na Emonagram, ker jih Pošta Slovenije poslanih na Teleray Servis ne bo več sprejemala.


Emonagram d.o.o. je pooblaščeni servis za Samsung, Huawei, Apple, Nokia, Microsoft, HTC, Emporia, CAT, WIKO in Prestigio, ter lokalni servis za BlackBerry.


 Kontaktne informacije:
  Emonagram d.o.o.

  Riharjeva ulica 26
  1000 Ljubljana

Delovni čas: od ponedeljka do četrtka med 8.00 in 18.00 uro
                       petek med 8.00 in 16.00 uro

Servisne informacije v zvezi s popravili  aparatov: 01 475 95 60 od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro in na info@emonagram.si, Status popravila je možno preveriti na naši spletni strani www.emonagram.si, https://www.emonagram.si/centar.html.

Združene pošiljke aparatov vseh zgoraj navedenih blagovnih znamk pošljite po Pošti Slovenije z oznako PPN-A na naše stroške. Ne pozabite v paket priložiti vso potrebno dokumentacijo (račun, garancija, servisni list s točnim opisom napake in telefona). V kolikor je priloženo v paket več aparatov vas prosimo, da priložite seznam poslanih aparatov.

Veselimo se sodelovanja z vami in vas lepo pozdravljamo,

Vaš Emonagram

Kako do nas


Naslov:

Emonagram d.o.o.

Riharjeva ulica 26
1000 Ljubljana


Tel.: 01/475 95 60

Delovni čas:

od ponedeljka do četrtka med 8.00 in 18.00 uro
                       petek med 8.00 in 16.00 uro

Lahko nam pošljite elektronsko sporočilo na: info@emonagram.si


VAS ZANIMA VEČ ALI POTREBUJETE DODATNE INFORMACIJE?   Pišite nam na prodaja@teleray.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem času.
© 2014, Teleray d.o.o., Vse pravice pridržane
Pogoji uporabe / Avtorji
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?