SERVIS


Teleray ServisPodjetje Teleray Servis d.o.o. je bilo ustanovljeno konec leta 2006 in opravlja servisne storitve za mobilne aparate blagovnih znamk Nokia in Microsoft v Sloveniji. Gre za največji tovrsten servis v Sloveniji.

Ena izmed raziskav Nokie je pokazala, da so ljudje tako navezani na svoje mobilnike, da bi bili bolj zaskrbljeni, če bi ostali brez mobilnika, kot če bi ostali brez denarnice, kreditne kartice ali celo poročnega prstana. Prav zaradi tega se pri Teleray Servis d.o.o. zavedamo, da je visoka strokovna usposobljenost naših kadrov zagotovilo za kvaliteten in učinkovit servis.

Sledimo vsem najzahtevnejšim standardom

Novi servis je zasnovan po najnovejših zahtevah in standardih, ki jih predpisuje družba Nokia. Celotno servisno območje je popolnoma ESD (Electro-Static Discharge) zaščiteno, vanj se lahko vstopi le z ustrezno ESD osebno opremo. Veliko pozornosti smo v novem servisu namenili ekologiji in ločevanju odpadkov, saj se v podjetju zavedamo pomena varovanja okolja in imamo zato vzpostavljene zelo stroge ekološke standarde.

Zastopamo:

           Naslov:

Teleray servis d.o.o.

Riharjeva ulica 26
1000 Ljubljana


Tel.: 01/476 08 02
Mob.: 041/368 000
Mob.: 040/368 000
Fax.: 01/476 08 81


Odprto med delavniki od 8.00 - 16.00h.

Lahko nam pošljite elektronsko sporočilo na: servis@telerayservis.si

VAS ZANIMA VEČ ALI POTREBUJETE DODATNE INFORMACIJE?
Pišite nam:
© 2014, Teleray d.o.o., Vse pravice pridržane
Pogoji uporabe / Avtorji
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?